Casa noua pentru Asociația Firmelor Timișene

Înființată în anul 2017, cu peste 55 de membrii la ora actuală, Asociația Firmelor Timișene, are de acum sediul pe strada Cluj, numărul 7, Timișoara.

„Avem o casă nouă, o clădire de coworking, unde membrii asociației au coagulat tot ce înseamnă mediul antreprenorial românesc. Pentru că firmele multinaționale sunt bine reprezentate la noi, în orice domeniu, cele mici sunt însă o voce prea joasă, pe care nu o bagă nimeni în seamă. Și astfel am considerat că este foarte util să fim o voce compusă din mai multe voci, încât să putem să reprezentăm și noi ceva în fața autorităților locale. Să ne spunem punctul de vedere, iar aceștia să țină cont de el.

Ne-am propus să creștem nu foarte rapid pentru c  ă ne dorim o creștere sănătoasă. Intrarea în AFTM nu se face greu, dar suntem destul de selectivi în ceea ce privește calitatea partenerilor noștri și nici nu vrem să împovărăm cu taxe, ci atât cât să facem acțiuni și proiecte în folosul partenerilor.”, a declarat Cornelia Micicoi, unul dintre fondatorii principali ai asociației.